1 Maj – HAPEN REGJISTRIMET

Ftojmë të gjithë nxënësit e klasave të 9, bashkë me prindërit e tyre, të vijnë datë 1 Maj në Shkollën tonë, nga ora 8.30 - 12.30, të shohin ambjentet, të takojnë Mësuesit dhe të zgjedhin profilin profesional që dëshirojnë.
JU MIRËPRESIM!